VÆLG RIGTIGT

Når en trætrappe bryder igennem etageadskillelsen, kan den blive et smukt bindeled mellem to etager. Trappen kan – hvis den tænkes ind i helheden – blive et naturligt midtpunkt i huset. 

Vi har mange års erfaring inden for trætrapper til alle slags huse kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til netop dit hus og dit behov. I den forbindelse er der mange overvejelser, som er væsentlige i valget af trappe

Hvilken trappetype skal det være?
VejleTrappen tilbyder alle gængse trappetyper, herunder ligeløbstrapper med pladsøkonomi og æstetik i højsædet, arkitektonisk smukke kvartsvingstrapper, halvsvingstrapper med elegance og funktionalitet, specialtrapper skræddersyet efter individuelle ønsker samt udendørstrapper i både træ og stål. 

 


Overvej Pladsen
Det er ikke bare vigtigt, at din nye trappe i sig selv bliver elegant, men også, at den understøtter rummets ide. Derfor skal du sammen med os finde den rette balance mellem rummet og trappen. Fx skal du overveje trappens forløb. Samtidig skal du vurdere, om der er plads til repos (platform), eller om trappen skal have skæve trin i svinget. Endelig kan man ofte få en bedre funktionalitet i trappens gang, hvis der startes med et skævt indløb. Altså en løsning, hvor de første trin er vinklet i forhold til bagvangen (væggen). Der er mange muligheder, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning.

Mørk eller lys trætrappe?
Rum kan helt skifte karakter, alt efter hvilken træsort du vælger til din trappe. Derfor skal du også nøje gennemtænke, om der skal være mørke eller lyse trin på trappen. Måske vil mørke trin signalere eksklusivitet, men kan rummet bære det? Måske vil lyse trin signalere nordisk elegance – men passer det til resten af huset? Vi hjælper dig gerne gennem alle dine overvejelser, så du er sikker på at få størst mulig glæde af den nye trappe. Kontakt os for en snak om dine specifikke ønsker.