Bestil trappe tilbud

Bestil et trappe tilbud på din indendørstrappe ved at udfylde nedenstående formular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Ønskes tilbud på trin, håndlister og andre løsdele, kan kontaktformularen også med fordel udfyldes. I er også altid velkomne til at sende os en mail med jeres ønsker og spørgsmål, så hjælper vi jer gerne videre.

Ved spørgsmål, ring:

(+45) 86 94 55 12

Brug tid på at udfylde tilbudet

Jo mere præcist skemaet er udfyldt,
jo hurtigere er vi om at lave et tilbud! 

Kunde info - Step 1 of 6

Mangler du ord for de forskellige trappedele?

Ønsker du et trappe tilbud, men er du ikke er helt sikker på, hvad de forskellige dele på en trappe hedder, så fortvivl ej – vi har lavet en nem (og illustreret) trappeordbog, som du kan tage et kig i. Med de rette ord og betegnelser, bliver det nemlig væsentligt lettere at stille de rigtige spørgsmål…

Gå på opdagelse i trappeløsninger

Hvis du har brug for inspiration, inden du tager kontakt, så kan du med fordel kigge under vores trappegalleri. Her har vi lagt et udvalg af de trapper, vi har designet, op.

Hertil kan du gå på opdagelse i vores forskellige kategorier. Vi har to typer kategorier, du kan gå på opdagelse i: Kategorier, der går på stil/design, og kategorier, der går på trappetype. Begge finder du under fanen Værd at vide.

Trappetyper

Under trappetyperne kan du læse mere om de forskellige trappetyper, vi designer:

  • Ligeløbstrapper
  • Kvartsvingstrapper
  • Halvsvingstrapper
  • Design/snedkertrapper

Trappe tilbud med mulighed for tilpasning af gelænderet

Gelænderet, som består af håndliste, balustre og mæglere, har stor betydning for, hvilket udtryk, din trappe får. Under fanen Materialevalg kan du læse om alle tre dele, og se tegninger, der illustrerer nogle af de designs, vi tilbyder.

Træsorter til trapper

Hos VejleTrappen er vi specialister i trætrapper. Trætrapper er også både populære og smukke, og byder på et væld af forskellige udtryk, alt efter hvilken træsort og udformning, du vælger. Under fanen Materialevalg kan du derfor også læse meget mere om hvilke typer træ, vi arbejder i – og hvilke typer behandlinger, du kan vælge mellem.

Behandling af trætrapper

Det er ikke kun træsorten, der har betydning for, hvilken farve, din trætrappe får. Med forskellige overfladebehandlinger, kan du få forskellige udtryk. Vi tilbyder både oliering, lakering og maling af træet. Alle overfladebehandlinger, vi arbejder med, er udvalgt ud fra deres kvalitet såvel som miljøvenlighed.