Nyheder

December 2020

Vi ses i 2021

Så er julen liiige på trapperne, og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores ansatte, kunder, samarbejdspartnere og leverandører for året der er gået. Vi ønsker jer alle en god jul og et godt og lykkebringende Nytår.

Vi er klar igen klar til at levere og montere flere smukke trapper fra d. 4 Januar 2021.

Vi håber vi ses derude – Pas på jer selv ❤  Se vores julehilsen her.

 

September 2020

Fokus på bæredygtighed

Vi har stadig, og som altid fokus på bæredygtighed. Det er en vigtig del af vort DNA og vi forsøger løbende at forbedre vores trapper med nye tiltag.

Langt størstedelen af vore trapper er nu med bæredygtige og VOC-frie eller VOC-reducerede overflader, som både er med til at skåne miljøet, men også gør det muligt for slutkunderne at “trække vejret” uden af skulle bekymre sig om mængden af VOC.

I artiklen findes der mere information, og ellers indbydes man til ved selvsyn at se vores udstilling og produktion i Vejle.

Klik på billedet for at komme til artiklen. 

December 2019

Ny hjemmeside

Så kom vores længeventede nye hjemmeside, men endnu flere brugbare funktioner som gør det let og nemt at finde det man skal bruge. Prøv f.eks. vores:

* Nye tilbudsformular som gør det let og nemt at bestille en pris på en trappe
* Super funktionelle galleri, hvor du kan søge efter stil, udformning, farve og meget meget mere.
* Nye videoer – vi har både profil og montagevideoer som kan benyttes
* Find vores ny Monterings, drift og vedligehold, og opmålingsguide samt mange andre
* Lad dig inspirere og find specifikke løsninger til din drømmetrappe.

Du er velkommen til at bruge vores hjemmeside som et vertualt opslagsværk, og har vi ikke fået det hele på endnu, så ring endelig til os – Siden opdateres naturligvis løbende :)

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse. 

Oktober 2019

3000 Træer

Vi har allerede plantet over 3000 træer…  og vi er naturligvis klar til at plante endnu flere i 2020. – Derfor planter vi yderligere 2 træer for hver trappe vi producerer i 2020.

Hos Vejletrappen er vi med til at tage ansvar for fremtidens ressourcer – det gør vi ved at træffe gode valg. I læse omkring hvilke valg vi allerede har truffet her under bæredygtighed.

Derudover kan du læse mere omkring vores træprojekt her. Du kan derfor have en god samvittighed når du vælger en Vejletrappe. Vil du gerne vide mere om trapperne er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

August 2019

Designtrappen vinder ind 

Designtrappen vinder mere og mere ind, og vi ser til stadighed at trappen idag ikke kun fungerer som et funktionelt møbel, men i stadig større stil som et individuelt tilpasset designmøbel der binder etagerne sammen.

Trappen er derfor ikke længere henlagt til et praktisk hjørne, men placeres oftere midt i familierummene. Vi har naturligvis også erfaring med sådanne typer trapper og indfrier gerne dine trappedrømme.

Vil du gerne vide mere omkring dine muligheder indenfor designtrapper, så er i naturligvis velkommen til at kontakte os.

Juni 2019

Ny profilvideo-er

Så fik vi endelig vores længe ventede profilvideo. Her kan du se og høre lidt omkring vores produktion og ikke mindst hvad vi kan tilbyde af løsninger.Vi tilbyder også helt nøglefærdige trappeløsninger fra lige fra den spæde trappedrøm til det færdige resultat,

Er du handyman og er mere til gør-det-selv finder du også en montagevideo til at guide dig igennem dit trappeprojekt.Se mere her.

 

April 2019

Trapper med LED-LYS

Hos Vejletrappen har vi i mange år tilbudt forkellige LED-Lys løsninger. Vi har rigtig mange muligheder som. f.eks at indbygge spots i vangerne, Ifræse LED-Lys i trinene eller håndlisten.

Vi ser til stadighed flere og flere trapper med LED-Lys, og vi er således vant til at servicere og levere de ønskede løsninger.

Vi sørger for en nøglefærdig løsning, klar og integreret, og vi samarbejder naturligvis med tømrer og elektriker på pladsen så vi sikrer en flot og eksklusiv løsning som man kan have glæde af i mange år frem.

Vi vejleder naturligvis gerne fra start til slut – I er meget velkomne til at kontakte os for spørgsmål hertil.

Februar 2019

Nye bestemmelser i BR18 

BR18 §319 fastslås det at ”Forureninger fra byggematerialer må ikke påvirke bygningers indeklima,
så der opstår risiko for personers sundhed eller komfortmæssige gener.

Hos Vejletrappen har vi allerede en supergod, bæredygtig og klimavenlig løsning. Vores Natura-serie indeholder nemlig ingen farlige indåndingsstoffer (VOC), og vores malinger og lakker er reduceret med helt op til 70%.

Vi har mulighed for at tilbyde ikke mindre en 40 forskellige Natura-farver så vi kan finde en farve der passer til stil og bolig. Natura er slidstærkt, klimavenligt, nemt at vedligeholde, bæredygtigt, godt for indeklimaet. 

Vi har lavet denne lille nye folder som fortæller lidt omkring BR18 og løsninger herpå . God læsning ?  – Klik Her eller på billedet for at se vores brochure. 

Januar 2019

Bæredygtige Trapper

Hos Vejletrappen har vi længe arbejdet med bæredygtighed og med at tage ansvar for fremtidens ressourcer.

Vi ønsker at være branchens førende mht. miljøansvarlig produktion og produkter. Vi har ændret vores processer til en mere bæredygtig virksomhedspraksis. Dette påvirker alle aspekter i vores organisation og styrer vores arbejdsmetoder.

For at opnå dette har vi bl.a ændret emballagen til at være af genbrugsmaterialer og vi får i stigende grad alle vores materialer fra bæredygtige kilder.

Vi har naturligvis gjort mere end blot dette, og vi arbejder løbende på at forbedre os. Sidder du derfor inde med gode ideer modtages disse meget gerne, 

Du kan læse mere om vores nye tiltag her.

December 2018

12 Nye bæredygtige farver 

Hos Vejletrappen har vi rigtig længe, arbejdet med bæredygtighed. Som det nyeste i rækken kan vi nu præsentere ikke mindre end 12 bæredygtige, og superflotte farver.

Det åbner en masse nye muligheder for at matche de mange slags gulve der findes på markedet, men også nye muligheder for at passe på miljøet da man nu f.eks. kan erstatte miljøtunge træsorter som f.eks. Merbau med en billigere træsort og blot påføre Natura. Det er godt for både miljøet og pengepungen,

Derudover har vi mulighed for at tilbyde ikke mindre en 40 forskellige Natura-farver så vi kan finde en farve der passer. Natura er slidstærkt, klimavenligt, nemt at vedligeholde, bæredygtigt, godt for indeklimaet.

Vi har lavet denne lille nye folder som fortæller lidt omkring vores flotte nye farver. God læsning ?  – Klik Her eller på billedet for at se vores Naturabrochure

oktober 2018

Bæredygtige løsninger

Hos Vejletrappen har vi længe arbejdet på nye bæredygtige løsninger, og kan nu endelig løfte sløret for hvad det er vi har gået og syslet med.

Som noget helt nyt kan vi derfor nu præsentere et væld af nye farver, som giver kunderne helt nye muligheder. De nye løsninger gavner ikke kun økonomisk men også bæredygtigheden.

Du kan læse mere om vores nye tiltag i artiklen, eller bliv løbende opdateret omkring vore nye tiltag her på siden.

august 2018

Projektbrochure 

Hos Vejletrappen har vi rigtig længe, været rigtig gode til det med trapper, men knap så gode til at prale med det.

Vi laver lidt om på det nu, da rigtig mange af vore kunder som arbejder med større projekter i det daglige har efterspurgt på hjælp. Vi vil derfor gerne fortælle alle vore kunder at vi faktisk også kan hjælpe dig gennem dit projekt, så det bliver nemmere og hurtigere for dig, og ikke mindst sparer dig for en masse bøvl og ekstra omkostninger.

Vi har derfor lavet denne lille nye folder som fortæller lidt omkring hvordan du kommer igang, og hvad vi kan gøre for dig.

God læsning ?  – Klik Her eller på billedet for at se vores projektbrochure

Kontakt

VejleTrappen A/S
Rørhaven 3, 7100 Vejle
Tlf.: 86 94 55 12
info@vejletrappen.dk

CVR: 27927327
Bank Reg: 7030 Konto: 2012821

Privatlivspolitik

Sitemap

Vi tilbyder

Vejledning & Tilbudsgivning
Opmåling & Design
Dansk produceret
Montage
Nøglefærdige trappeløsninger

Professionelle trappeløsninger
til private & erhverv