Ligeløbstrappe

Søger du en trappe med et stilrent og enkelt udtryk? Så kan en ligeløbstrappe måske være den rette løsning.

Ligeløbstrappe: den enkle løsning

En ligeløbstrappe er en meget enkel trappetype. Den forbinder to etager med et lige ”løb” – det vil sige uden knæk eller sving, modsat kvartsvingstrappen og halvsvingstrappen. Med sin enkle udformning, optager ligeløbstrappen også det mindste grundareal. Derfor er den ofte en ideel løsning, når der er sparsomt med plads i hjemmet.

Trinnene på ligeløbstrappen har traditionelt set den samme størrelse. Hvis det er ekstra trangt, kan trappen udføres med kotelettrin, så kun hvert andet trin har samme dybde som det foregående. Dette sikrer en forbedret gangkomfort, samt en ligeløbstrappe, der føles knapt så stejl på trods af dens kompakte grundareal.

 

Skab dit eget unikke indtryk

Målene på din ligeløbstrappe tilpasses efter din boligs forhold og dine personlige ønsker. Du afgør selv hvad du ønsker af gelændertype, træsort, overfladebehandling, og skaber dermed dit unikke udtryk.Ligeløbstrappen er, med sine mange muligheder, en ideel løsning. Vi tilpasser desuden et væld af skræddersyede løsninger, og VejleTrappen er altid klar på en god udfordring. Har du brug for hjælp? – Kontakt os gerne for råd og vejledning. 

 

Praktisk og elegant

Ligeløbstrappen er til dig, der gerne vil finde den praktiske løsning på den lille plads, eller ønsker en smuk og enkel designløsning. Selv om designet er simpelt, er der mange muligheder, når det kommer til ergonomisk tilpasning. Vi kan hjælpe dig med at tilpasse trappen, så den får lige den funktion, du ønsker. Men det er selvfølgelig ikke kun funktionen, der er vigtig – også måden hvorpå den indgår i dit hjem designmæssigt er af betydning.

Ligeløbstrappen er, ligesom vores andre trapper, fleksibel i mål og pris, ligesom vi udbyder den i forskellige træsorter.

 

Ligeløbstrappe til huset, hemsen og lejligheden

Der kan være mange grunde til at vælge en ligeløbstrappe. Den viser sig at være medgørlig i langt de fleste boligtyper. Måske har I fundet plads til en hems, og mangler en trappeløsning i et smalt og medgørligt mål.

Måske du blot ønsker en trappe, der gør lige det, trappen blev opfundet til.

Ligeløbstrappen lader sig placere der, hvor de andre trapper ikke gør. Den er heller ikke kun til husejere. Bor du i en lejlighed på flere etager, sørger trappen for en god og hurtig forbindelse mellem de forskellige luftlag. Derfor er den også særligt anvendelig for dem, som bor i byen, hvor kvadratmeterne kan kræve den bedst mulige udnyttelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?