TRAPPETRIN

VejleTrappen leverer ofte trappetrin til erhverv og industri f.eks. til ståltrappeleverandører, smedeforretninger eller f.eks. også til beton/krydsfinerstrapper.  Fra vores placering i Vejle dækker vi hele Danmark. Vi har mere end 40 års erfaring og kan derfor levere et kvalitetssikret resultat, der lever op til de krav, du har.

Vi leverer nemlig trappetrin i følgende standardtræsorter:

  • Egetræ
  • Asketræ
  • Bøgetræ
  • Fyrretræ

De fire ovenstående træsorter er dem, vi oftest lagerfører, men kontakt os gerne, hvis du har en forespørgsel, da vi naturligvis også tilbyder f.eks. Douglas, Mahogni m.m . Vi bestræber os naturligvis altid efter at finde den bedste løsning i overenstemmelese med ønsker og krav til udseende. Vi tilbyder vores træsorter i to forskellige kvaliteter. Vi kan tilbyde træet som stavlimet med gennemgående lameller eller som kortstavet parket i en fingerskarret kvalitet – alt efter typen kan disse vælges i en A/B kvalitet eller projekt kvalitet B/C. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om de forskellige kvaliteter.

Æstetisk udtryk

Når kvaliteten af trinene er bestemt er det muligt at vælge rigtig mange forskellige overfladebehandlinger. Valget af overflade påvirker i høj grad det færdige resultat. Vi tilbyder forskellige typer af overfladebehandling, hvor du kan vælge mellem lak, olie og vores nye NATURA olier. For at beskytte trappetrinnene er det vigtigt med den rigtige behandling af overfladen, så de kan være modstandsdygtige over for blandt andet almindelig slid og rengøringsmidler. Ved vores overfladebehandlinger har vi mulighed for at matche de fleste gulvtyper, der findes – og på den måde kan du få leveret lige præcis det resultat, du ønsker.

Tilbehør til trappetrin

Vi tilbyder også ifræst LED lys under trappetrinnene eller til håndlisterne. Vi fræser skinnen op under trinnene, hvori vi påsætter LED båndet. Kontakt os gerne, hvis vi skal stå for installationen af LED lys, når vi monterer trappetrin. Har du brug for hjælp til at vælge trinelementer? Vi kommer gerne med inspiration og vejledning, så du får valgt de rigtige trappetrin.

Bestil dine trappetrin hos os

Hvis du fået produceret en ståltrappe andetsteds, har vi mulighed for at producere trappetrin til din nye trappe. Ofte modtager vi en digital fil fra stålleverandøren med mål på trappetrinnene, så vi nemt kan producere trappetrin efter tegningerne.

Findes der ikke en digital tegning, har vi også mulighed for at komme ud og måle op eller lave skabeloner, vi kan være sikre på, at trinnene passer til trappen.

Få projekteret dine trappe hos os

Vi er eksperter i indvendige trapper, og vi ved derfor hvor svært det kan være at få designet og tegnet en trappe der opfylder alle krav, ikke mindst til design, men også ifht. gangkomfort, grund osv. 

Derfor har vi mulighed for i sammenarbejde med din stålleverandør at projektere, regne og tegne den færdige trappe. – Vi sammenarbejder med flere stålleverandører, og arkitekter med sådanne løsninger. Vi har også mulighed for at tilbyde opmåling. 

Mht. Stål videregiver vi informationerne/tegninger m.m. til vores samarbejdspartner på den enkelte sag. På denne måde opnås det ideelle resultat således trappen opfylder gældende krav til praktik og komfort. – Mens vores valgte sammenarbejdspartner naturligvis står for stålkonstruktionen. Herefter producerer og leverer vi naturligvis trappetrinene og evt. håndliste til trappen. Vil du gerne vide mere omkring et sådan forløb er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

1100 Trappetrin 

VejleTrappen har for fornyligt leveret ikke mindre end 1100 trin til hele 5 forskellige trappetyper. Resultatet blev en superflot ligeløbstrappe i Eg stavlimet med gennemgående lameller – klar lakeret

– Da projektet hastede leverede vi den første halvdel af trinene allerede indenfor  3 uger så trapperne/trinene kunne leveres og monteres til tiden. Vi har som vanligt fokus på god dialog og planlægning for at sikre en optimal byggeøkonomi. 

Entreprenøren valgte i dette tilfælde selv at montere trinene. – Vi kan naturligvis også tilbyde at løse en sådan opgave.

Entreprenør: Gundsø Tømrer & Snedker
Bygherre: KPK