VÆLG DEN RIGTIGE TRAPPETYPE

En trappe kan være et af husets allersmukkeste elementer. Ofte er trappen en integreret del af boligen, og står i hele husets levetid. Det handler derfor ikke kun om at komme fra A til B, men også om at trappen skal passe til dit hjem både praktisk og i sit udtryk. Vær omhyggelig, når du vælger design og trappetype – så du kan glæde dig over trappen i mange år fremover. Vi kommer selvfølgelig ud og hjælper med opmåling til din nye trappe, ligesom vi står klar til at rådgive dig, hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål.

Ligeløbs

trappe

Ligeløbstrappen er vores mest enkle trappetype. Den er kendetegnet ved et enkelt, lige ”løb”. Det er den trappetype, der optager det mindste grundareal. Trappens enkle design gør den meget pladsvenlig. Selv om den er vores mest enkle design, er der masser af muligheder for at tilpasse den netop dit behov. Denne trappetype passer ind som en løsning i langt de fleste hjem.

Kvart­svings trappe

Kvartsvingstrappen er den mest populære trappetype herhjemme. Dette er især takket være dens flotte udformning og alsidige design. Trappen er kendetegnet ved et enkelt knæk i top eller bund, og findes i to grundlæggende typer. Trappetypen tilbydes også med repos, hvilket yderligere indbyder til nye æstetiske og praktiske overvejelser.

Halvs­vings trappe

Halvsvingstrappen er en funktionel og elegant trappetype med mange muligheder for variationer i løbet. Halvsvingstrappen har tre løb, som kan være forskellige længder, og den kan laves i en U-form eller en S-form. Alternativt kan den også laves med repos. Denne trappetype kræver plads, men kan skabe blændende resultater.

Design
trappe

Når det kommer til snedker/designtrappen, er der ikke så meget tale om en trappetype. Der er derimod tale om en individuelt tilpasset og designet trappe. Hos VejleTrappen specialiserer vi os i skræddersyede løsninger, så er dit behov meget specifikt, er det her du skal kigge. Alle vores trappetyper kan indgå i disse løsninger, men vi vægter muligheden for innovation højt, og er altid klar på en udfordring.

Se eksempler de mange forskellige trappetyper og -løsninger, vi kan levere, i vores trappegalleri. Kontakt os også meget gerne, hvis du ønsker at forhøre dig om muligheder og priser.

VejleTrappen overholder Dansk Trappe Kontrols tekniske bestemmelser. Det er din garanti for, at design, sikkerhed og funktionalitet går op i en højere enhed.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?