Bæredygtighed

Sammen gør vi forskel

Hos Vejletrappen ønsker vi at være med til at gøre en forskel. Vi er derfor med til at tage ansvar for fremtidens ressourcer
ikke kun for miljøet og klimaets skyld, men naturligvis også for vores kunder.

 Vi udvikler løbende vores trapper og de materialer vi bruger. Vores træ er bl.a. FSC-godkendt, og kommer fra bæredygtigt skovbrug, og de delkomponenter vi bruger som f.eks. montagelimen er svanemærket, lakkerne og maling er vandbaseret og emballagen er af genbrugs- pap og plast.

Vi som de første præsentere NATURA som er vores nyeste olieoverflade med de bedste egenskaber fra lak og olie. Biologisk nedbrydelig, nem at reparere, 100% VOC fri, og ikke mindst superflot. Vi forsøger at tænke langsigtet og på bedste vis at træffe gode og brugbare løsninger til gavn for vores kunder og ikke mindst miljøet. Med NATURA når vi nye højder når du vælger en individuel trætrappe fra Vejletrappen samtidig med at det er muligt at efterligne miljøtunge træsorter. Det gør både trapperne billigere og bedre, samt er med til at passe på miljøet.

Vi arbejder løbende på forbedringer som f.eks trykte marketingsmaterialer er svanemærkede og CO² neutrale.  

Vi sørger naturligvis for at vores træ kommer fra bæredygtigt skovbrug

På montagejob pakker vi altid trappen, hvis det er muligt og sender den med vores montører. Dette gør vi for at spare på emballagen og er med til at reducere CO² forbruget. Selvom omkostningerne går lige op med at pakke og fragte det selv, har vi valgt at bruge tiden på dette da vi tror på at “mange bække små…” også kan gøre en stor å. Samtidig har vores montører en ekstra mulighed for at tjekke at alt til trappen er med og er i orden.

 Som sagt er det “work in progress” og vi bliver hele tiden bedre og klogere. Skulle du/i derfor sidde inde med en ide til dette er i altid meget velkomne til at give det videre til os.