Halvsvingstrappe

En halvsvingstrappe er både elegant og samtidig en funktionel løsning. Du finder den ofte som en klassisk trappe i ældre huse, eller som en del af et minimalistisk look i nyere hjem. Dette er især takket være trappens fleksible funktionalitet, men også evnen til at falde naturligt ind i mange forskellige boliger. Vores halvsvingstrapper fås både med og uden repos.

forskellige typer af halvsvingstrappe

Halvsvingstrappers proportioner

En af de væsentligste tilpasninger kommer i form at halvsvingstrappens proportioner. Du kan vælge hvilken længde, de enkelte løb skal have i forhold til hinanden. Modsat ligeløbstrappens enkelte løb, og kvartsvingstrappens to, så har halvsvingstrappen tre løb. Afhængig af rummets størrelse og trappens længde, er det for eksempel muligt at lave en halvsvingstrappe med tre lige lange løb.

Halvsvingstrappen er oftest U-formet, men kan også bygges i en S-form. Dette er helt afhængigt af balancen mellem rummets muligheder og dine ønsker. Trappens udformning tilpasses i forhold til dens trin.

Mange vælger de kileformede trin på grund af den bløde ergonomiske overgang eller pladsbehov. Trinnene på en halvsvingstrappe er bredest ind mod bagvangen og væggen, og smallest ud mod forvangen og balustrene. Hvis det ikke er noget for dig, så kan vi anbefale en halvsvinstrappe med repos.

Skab dit eget, unikke udtryk

Proportionerne, designet og størrelsen på din halvsvingsstrappe tilpasses efter forholdene og dine preferencer. Du har frit valg inden for træsortergelændertype , overfladebehandling og skaber dermed dit eget, unikke udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig i dine overvejelser, og især halvsvingstrappen indbyder til et væld af muligheder. Har du brug for hjælp? – Kontakt os gerne for råd og vejledning. Vi er desuden medlem af DTK. Du kan derfor være sikker på at vores trapper har gennemgået kvalitetskontrol og opfylder de tolerancekrav der sikrer, en optimal gangkomfort i trappen.

Halvsvingstrappe med repos

Ønsker du at indbygge repos i halvsvingstrappen, kræver dette mere plads. En Halvsvingstrappe med repos har et U-formet forløb, og reposens bredde og dybde kan variere meget fra bolig til bolig. Vær forberedt på at trapper med reposer optager meget plads. Halvsvingstrappen kan desuden designes, så den har to reposer med et trappeforløb imellem. Om disse pladser på trappen skal udnyttes æstetisk eller ergonomisk, er helt op til pladsen.

Reposet indbyder til flere funktioner end blot trappens praktiske formål. Dette understreger igen halvsvingstrappens fleksibilitet, og der er et væld af muligheder for bedst at udnytte dit valgte design. Fra pusterum og pauseplads til reposens mange dekorationsmuligheder – det er kun fantasien der sætter grænser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?