OVERFLADEr

Der kan være vidt forskellige ønsker til trappens overfladebehandling. Derfor leverer VejleTrappen både behandlede og ubehandlede trapper og trappedele.


Olie- eller lud & -sæbebehandling

Alle vore produkter kan leveres olie- eller sæbebehandlede med klar eller hvid pigment tilsat. Vore standardolier fås i klar, hvid, grå og sort Olie. 

KlarOlieret

Hvidolieret

Sort olieret

Lud og sæbe

Vi tilbyder også, som de eneste på markedet, en helt ny type olie i hele 12 nye standardfarver som gør det endnu nemmere at få ønsker til farver opfyldt. Den nye olie er nemmere at vedligeholde og er supernem at reparere, da man ikke kan dobbelt oliere/farveoverlappe når trappens overflade først er mættet. Olien er 100% VOC fri og afgiver ingen sundhedsskadelige stoffer, også er den en del af Vejletrappens bæredygtige process, og er derfor biologisk nedbrydelig. – Den kan endda bruges til børnelegetøj og spækbrædder hvis man skulle lyste det.

Fordelene er mange, da vi nu bedre kan ramme de mange forskellige gulvtyper der findes idag. Ud over dette kan man nu istedet for de dyre og miljøtunge mørke træsorter,  med fordel vælge FSC-godkendt hårdtræ (træ fra bæredygtigt skovbrug), og efterfølgende mørkoliere, så trapperne ligner “the real deal”. Også er der selvfølgelig ikke forbundet nogen ekstra omkostninger ved at vælge NATURA frem for f.eks. en lak.

Du kan se vores nye NATURA olier her:

p

NATURA er en 100% VOC fri olie som giver nye muligheder for at matche de mange gulvtyper der findes.

 NATURA ifht alm. Olie lettere at vedligeholde idet den mætter overfladen og dermed undgår man farveoverlap. NATURA Koster ikke ekstra ifht. en Lakoverflade.

Ash Grey

Black

Bourbon

Castle Brown

Charcoal

Cherry Coral

Chocolate

Mahogany

Natura

Pure

Silver Grey

White

Skulle ingen af farverne matche har vi i nogle tilfælde mulighed for finde en anden farve der kan matche. Vi har ikke mindre end 40 forskellige kombinations muligheder så er du på udkig efter noget helt specielt kan vi helt sikkert hjælpe – dog imod en merpris alt efter kombinationen af farven.

Lakering
Trapperne kan også fra fabrikken lakeres med vandbaseret akryllak, der er modstandsdygtig over for almindelig slidtage, vand, alkohol, fedtstof samt gængse rengøringsmidler. Vi leverer både klar lak og hvidpigmenteret lak. Trapper med hvidpigmenteret lak er mest modtagelige for slidtage set i forhold til en klar lak.

 

Mat lak

Hvid mat lak

Maling
Vore trapper leveres som standard hvidmalede i farven RAL 9010. Vi leverer også i andre RAL-farver efter aftale bl.a. sort, grå, rød, grøn m.m. Vi maler udelukkende med vandbaserede produkter.

p

OBS! Heldækkende overflader som Hvid og sort på trin stiller større krav til vedligeholdelse.

Malet HVID

Malet SORT

Ønsker du et uforpligtende tilbud?