Design trapper

Hos Vejletrappen er vi eksperter i design trapper og vi levere skræddersyet løsninger til kunder i hele landet. Er du arkitekt, ingeniør eller designer? Og er du på udkig efter noget helt specielt? Så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dig og din kunde. 

Overblikket og detaljen

Det kan være svært at have styr på alle detaljerne i et byggeprojekt. Vi kan bistå med assistance og ekspertise lige fra projekteringen til trappen står færdig. Vores design trapper kan tilpasses dine specifikke behov, og vi går gerne i detaljen: Trappehulmål, gangkomfort, krav til fæstning i vægge, bjælkelag og generelle designs.

VejleTrappens design trapper findes allerede i et væld af forskellige typer. Design trappens fleksibilitet er derfor den helt rigtige løsning for dig, som har brug for en helt unik løsning. Vi stiller selv høje krav til at kunne opfylde dine æstetiske og praktiske visioner, og samarbejder gerne med din kunde.

Designtrappen er ikke nødvendigvis en abstrakt størrelse som skal designes helt fra bunden. Hos VejleTrappen har vi i forvejen et væld af muligheder, som vi kan fremvise. Hvis du har spørgsmål herom, er du velkommen til at kontakte os.

Sæt et personlig præg med en design trappe

Vi har længe specialiseret os i skræddersyede trappeløsninger, og vi leverer både helt simple ligeløbstrapper og fantasifulde specialdesigns. Skulle det være en klassisk halvsvingstrappe? Måske den fleksible kvartsvingstrappe i et minimalistisk design? Krumningstrapper, snedkertrapper, designtrapper – mulighederne er mange.

Hos VejleTrappen sætter vi en ære i at designe stilfulde og funktionelle kvalitetstrapper. Vi vælger derfor vores materialer med omhu. VejleTrappen har især et stort udvalg af træsorter, hvis du har brug for en helt speciel trætrappe. Hvis ingen af de specifikke trappetyper nævnt herover lyder som noget for dig, så kontakt os endelig.

Vores produktion ligger i Vejle. Der er kaffe på kanden og personlig service, og hvis du skulle få lyst til at komme forbi her, kan vi fremvise vores udstilling og produktion, så din design trappe bogstaveligt talt bliver til at tage og føle på. Ellers er du også velkommen til at kigge i vores trappegalleri, hvor du finder et udvalg af trapper, vi har designet.

Kvalitetskontrol og lovgivning for design trapper

Sikkerhed og kvalitetskontrol er nogle af vores højeste prioriteter. Lige meget hvad design trappens formål er, æstetisk og praktisk, så sikrer vi os altid bedst muligt, at de overholder gældende regler. VejleTrappen er medlem af Dansk Trappe Kontrol (DTK). DTK er en kontrolordning for træ- og ståltrapper, der blev etableret i 1980. Målet er at styrke kvaliteten og markedsdygtigheden af danske trapper. Derfor er vores medlemskab en garanti for, at vores design trapper opfylder en høj kvalitetskontrol.

Vi er desuden også opdateret i forhold til nye regler. For eksempel BR18, hvor der stilles krav fra det offentlige i forhold til forurening fra byggematerialer (bl.a. opløsningsmidler og VOC-indhold). Vi står fuldt til rådighed med den nødvendige dokumentation, og svarer også gerne på eventuelle spørgsmål derom.