kvartsvings- trappe

Kvartsvingstrappen er med sin flotte udformning den mest populære løsning herhjemme. Dertil kommer at den på p.g.a dens udformning kan designes til at matche arkitekturen i langt de fleste danske boliger. Trappen har et kvartcirkelformet forløb, med en glidende overgang mellem de lige trin og de kileformede trin omkring svinget, og bidrager derfor til en effektiv udnyttelse af boligens kvadratmeter. En kvartsvingstrappe kan svinge i i bund, top eller midt, dog svinger trappen kun én gang i trappens gangforløb.
 

To typer kvartsving

Vi tilbyder to typer af kvartsvingstrapper – begge med 90° graders sving. Forskellen mellem Type A og Type B er afstanden, inden trappen svinger 90° grader:

  • Kvartsvingstrappe Type A drejer i sin fulde bredde, dvs. den svinger/drejer med det samme. Der er derfor ingen gelænder på det nederste løb
  • Kvartsvingstrappe Type B er designet på en måde, så trappens første løb fylder mere på første løb. Der er derfor behov for et gelænder.

Kvartsvingstrapper fås også med repose, og det gør det nemt at tilpasse trappen til din bolig. Størrelsen på trin og repose tilpasses så trappen kommer til at passe til rummets dimensioner og det visuelle udtryk i boligen.

Skab dit eget udtryk

Størrelsen på din kvartsvingstrappe tilpasses efter forholdene og de individuelle ønsker. Du vælger selv gelændertype, træsort, overfladebehandling og skaber dermed dit eget, unikke udtryk. Har du brug for hjælp? – Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud!

Kontakt

VejleTrappen A/S
Rørhaven 3, 7100 Vejle
Tlf.: 86 94 55 12
info@vejletrappen.dk

CVR: 27927327
Bank Reg: 7030 Konto: 2012821

Privatlivspolitik

Sitemap

Vi tilbyder

Vejledning & Tilbudsgivning
Opmåling & Design
Dansk produceret
Montage
Nøglefærdige trappeløsninger

Professionelle trappeløsninger
til private & erhverv