PROJEKTER

VejleTrappen er eksperter i individuelle trapper til erhvervslivet og institutionelle miljøer. Samtidig har vi stor erfaring med serieordrer på trapper til større byggerier. Igennem snart 40 år har VejleTrappen samarbejdet tæt med rådgivere, arkitekter, boligforeninger og entreprenører over hele landet. Vores projekttrapper kan serieproduceres i præcis det omfang, som netop jeres projektbyggeri har behov for.

Ikke kun pakkeløsninger

VejleTrappen er også underleverandør af trædele til andre trappeproducenter. Vi producerer for eksempel trappetrin og håndlister til maskinfabrikker og andre producenter af stål- og betontrapper med mere.

Selv om du planlægger et projekt i beton og stål, kan vi stadig være behjælpelige med det sidste, designmæssige præg. Vi har for eksempel for nyligt leveret 1.100 trappetrin til et trinprojekt på Sjælland, samt nye trin til ståltrapper på Alsik Hotel. Fra serieordrer til den lille detalje – vores projekttrapper kan indordne sig dit specifikke behov.

God byggeøkonomi

Som din professionelle trappeleverandør forstår vi naturligvis vigtigheden af at sikre en god byggeøkonomi og et solidt og flot resultat. Vi er derfor med hele vejen, lige fra projektering, tilbud, 3D-tegning, opmåling til produktion, levering og montering. Vi følger projektet fra start til slut, og sikrer, sammen med den byggeansvarlige, at få trapperne installeret nemt og hurtigt.

Vi tager alle målene, og sikrer dermed ensartethed og en god byggeøkonomi. Vi kører planlægningen sammen med den byggeansvarlige, så trapperne også bliver monteret på det helt rigtige tidspunkt. På den måde sørger vi for, at projekttrappen ikke er i fare for at blive ødelagt under byggeprocessen. Vi er selvfølgelig også altid til rådighed, hvis I skulle have spørgsmål eller brug for sparring undervejs.

VejleTrappen er desuden medlem af Dansk Trappe Kontrol (DTK), der sikrer skarp kvalitetskontrol og sikkerhed. Hos VejleTrappen sætter vi en ære i at være fuldt opdateret i forhold til gældende lov og regler.

Masser af trapper undervejs

Tiden, moden og markedet står ikke stille, så vi udvikler løbende vores serietrapper og andre produkter. Derfor opdaterer vi også løbende vores information om projekttrapper, vi har leveret, på denne side.

Hos VejleTrappen er innovation en af vores kerneværdier. Derfor vil vi altid gerne have henvendelser om nye og spændende projekter, hvor vores projekttrapper kan indgå i løsningen. Vi byder ind med både erfaring og nysgerrighed, og uanset om dit byggeprojekt er klassisk eller innovativt, så tror vi på, at vi har den rigtige projekttrappe til dig.

Skal I også bruge trapper til jeres næste projekt? Så kontakt os gerne, så hjælper vi jer videre. I kan læse mere om vores ydelser her i vores projekttrappebrochure. 

40 trapper til Skibet i Vejle

VejleTrappen har netop leveret 40 flotte trapper til denne opgave i Vejle. Resultatet blev en flot, enkel og funktionel halvsvingstrappe med hvidmalede fyrretræsvanger samt trin og håndliste i bøg parket – klar Olieret.

– Vi har naturligvis været med i hele byggeprocessen fra opmåling til montering. Trapperne er blevet leveret og monteret til tiden, og vi har som vanligt fokus på god dialog og planlægning for at sikre en optimal byggeøkonomi. 

Entreprenør: CAWO A/S
Bygherre: CAWO A/S

77 trapper til Krekærvænget Malling

VejleTrappen har netop leveret 77 trapper til 9 blokke med toplansrækkehuse. Vi leverede her en fin halvsvingstrappe med hvidmalede fyrretræsvanger samt trin og håndliste i eg parket.

– Fokus har været på byggeoptimering og gennem god dialog har sammenarbejdet med DUAS kørt fantastisk. Trapperne er blevet leveret og monteret til tiden, og gennem god dialog og planlægning med byggeleder har det været en leg at levere og montere disse. 

Lejlighederne er lyse og lette, og vi er naturligvis stolte over at kunne levere en kvalitet som både bygherre og slutkunden kan have glæde af i mange år frem.

Entreprenør: DUAS BOLIG A/S
Bygherre: DUAS BOLIG A/S

130 trapper til Salamanderparken, Stavtrup

VejleTrappen har leveret trapper til ikke færre end 130 toplansrækkehuse på Salamanderparken i Stavtrup. Her er tale om halvsvingstrapper med fyrretræsvanger samt trin og børnesikringslister i eg, som forkorter afstanden imellem de solide egetræstrin.

– Vi har været i dialog med forskellige trappeproducenter, og VejleTrappen fik ordren, fordi deres oplæg både pris- og kvalitetsmæssigt blev vurderet som mest attraktivt, samtidig med at det lever bedst op til kravene i udbudsmaterialet. Deres totalløsning er tillidsvækkende, herunder også den måde, som trappemontagen er gennemført på i de enkelte huse, siger projektleder Klaus Meidahl Højen fra Dansk Boligbyg a/s, der har udført byggeriet i totalentreprise for ALBOA (Almen Boligorganisation Aarhus).

– I udvælgelsesprocessen har vi også vægtet, at VejleTrappen har stor erfaring med at integrere trapper i boligprojekter, og vores forventninger er blevet indfriet. De har vist sig som en professionel og løsningsorienteret samarbejdspartner, fastslår projektlederen.

67 trapper til boligforening

Entreprenør: Tømrer- og Snedkerværkstedet Løsning A/S, Løsning
Bygherre: Brabrand Boligforening, Baunevej, Hasselager

39 trapper til boligforening

Entreprenør: Skare Byg A/S, Kolding
Bygherre: Lejerbo, Lykkegårdsvej, Kolding

22 trapper til boligforening

Entreprenør: Vinther & Lassen A/S, Randers
Bygherre: Boligforeningen Højbo, Virup Skovvej, Hjortshøj