PROJEKTER

VejleTrappen er eksperter i individuelle trapper til erhvervslivet og institutionelle miljøer. Samtidig har vi stor erfaring med serieordrer på trapper til større byggerier. På projektmarkedet har VejleTrappen snart igennem 40 år arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, boligforeninger og entreprenører over hele landet. Vi kan forestå såvel opmåling som montering.

Vi er også underleverandør af trædele, eksempelvis trappetrin og håndlister, til maskinfabrikker og andre producenter af stål- og betontrapper. F.eks har vi for leveret over 1100 trappetrin til et trinprojekt på sjælland. – og nye trin til ståltrapper på Alsik hotel.

God byggeøkonomi
Som din professionelle trappeleverandør forstår vi naturligvis vigtigheden af at sikre en god byggeøkonomi og et solidt og flot resultat. Vi er derfor med hele vejen lige fra projektering, tilbud, 3D tegning, opmåling, producering, levering og montering. Vi følger projektet fra start til slut og sikrer sammen med den byggeansvarlige at få trapperne installeret nemt og hurtigt.

Vi tager automatisk alle målene, og sikrer dermed ensartethed og en god byggeøkonomi. Vi kører planlægningen sammen med den byggeansvarlige så trapperne bliver monteret på det helt rigtige tidspunkt, således trappen ikke bliver ødelagt i byggeprocessen. 

Skal i også bruge trapper til jeres næste projekt? Så kontakt os gerne, så hjælper vi jer gerne videre. – I kan læse mere om vore ydelser her i vores projekttrappebrochure

Masser af trapper undervejs

Vi har p.t. rigtig mange serietrapper undervejs og opdaterer løbende denne side. Har du brug for et bud på et projekt der indeholder trapper så kontakt os gerne – vi kan helt sikkert hjælpe.

 

40 trapper til Skibet i Vejle

VejleTrappen har netop leveret 40 flotte trapper til denne opgave i Vejle. Resultatet blev en flot, enkel og funktionel halvsvingstrappe med hvidmalede fyrretræsvanger samt trin og håndliste i bøg parket – klar Olieret.

– Vi har naturligvis været med i hele byggeprocessen fra opmåling til montering. Trapperne er blevet leveret og monteret til tiden, og vi har som vanligt fokus på god dialog og planlægning for at sikre en optimal byggeøkonomi. 

Entreprenør: CAWO A/S
Bygherre: CAWO A/S

77 trapper til Krekærvænget Malling

VejleTrappen har netop leveret 77 trapper til 9 blokke med toplansrækkehuse. Vi leverede her en fin halvsvingstrappe med hvidmalede fyrretræsvanger samt trin og håndliste i eg parket.

– Fokus har været på byggeoptimering og gennem god dialog har sammenarbejdet med DUAS kørt fantastisk. Trapperne er blevet leveret og monteret til tiden, og gennem god dialog og planlægning med byggeleder har det været en leg at levere og montere disse. 

Lejlighederne er lyse og lette, og vi er naturligvis stolte over at kunne levere en kvalitet som både bygherre og slutkunden kan have glæde af i mange år frem.

Entreprenør: DUAS BOLIG A/S
Bygherre: DUAS BOLIG A/S

130 trapper til Salamanderparken, Stavtrup

VejleTrappen har leveret trapper til ikke færre end 130 toplansrækkehuse på Salamanderparken i Stavtrup. Her er tale om halvsvingstrapper med fyrretræsvanger samt trin og børnesikringslister i eg, som forkorter afstanden imellem de solide egetræstrin.

– Vi har været i dialog med forskellige trappeproducenter, og VejleTrappen fik ordren, fordi deres oplæg både pris- og kvalitetsmæssigt blev vurderet som mest attraktivt, samtidig med at det lever bedst op til kravene i udbudsmaterialet. Deres totalløsning er tillidsvækkende, herunder også den måde, som trappemontagen er gennemført på i de enkelte huse, siger projektleder Klaus Meidahl Højen fra Dansk Boligbyg a/s, der har udført byggeriet i totalentreprise for ALBOA (Almen Boligorganisation Aarhus).

– I udvælgelsesprocessen har vi også vægtet, at VejleTrappen har stor erfaring med at integrere trapper i boligprojekter, og vores forventninger er blevet indfriet. De har vist sig som en professionel og løsningsorienteret samarbejdspartner, fastslår projektlederen.

67 trapper til boligforening

Entreprenør: Tømrer- og Snedkerværkstedet Løsning A/S, Løsning
Bygherre: Brabrand Boligforening, Baunevej, Hasselager

39 trapper til boligforening

Entreprenør: Skare Byg A/S, Kolding
Bygherre: Lejerbo, Lykkegårdsvej, Kolding

22 trapper til boligforening

Entreprenør: Vinther & Lassen A/S, Randers
Bygherre: Boligforeningen Højbo, Virup Skovvej, Hjortshøj

Kontakt

VejleTrappen A/S
Rørhaven 3, 7100 Vejle
Tlf.: 86 94 55 12
info@vejletrappen.dk

CVR: 27927327
Bank Reg: 7030 Konto: 2012821

Privatlivspolitik

Sitemap

Vi tilbyder

Vejledning & Tilbudsgivning
Opmåling & Design
Dansk produceret
Montage
Nøglefærdige trappeløsninger

Professionelle trappeløsninger
til private & erhverv