Halvsvings-trappe

En halvsvingstrappe kan være en elegant og funktionel løsning. Trappeforløbet gør den til et flot og naturligt element ofte iform af en klassisk trappe til ældre boliger, eller et minimalistisk look til nyere huse. En halvsvingstrappe kan både udformes med tre lige lange løb, eller med forskellige længder på løbene. Oftest er trappen U-formet, men kan også være S-formet.

Ønsker du at indbygge repose i halvsvingstrappen, kræver dette mere plads. Halvsvingstrapper med repose har oftest et U-formet forløb, og reposens bredde og dybde kan variere meget fra bolig til bolig. Pladsen har stor betydning for trappens udtryk og udformning. En halvsvingstrappe kan også have to mindre reposer med et trappeløb imellem i stedet for blot ét stort repose.

Skab dit eget, unikke udtryk
Størrelsen på din halvsvingsstrappe tilpasses efter forholdene og de individuelle ønsker. Du vælger selv gelændertype, træsort, overfladebehandling og skaber dermed dit eget, unikke udtryk. Har du brug for hjælp? – Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud!

Kontakt

VejleTrappen A/S
Rørhaven 3, 7100 Vejle
Tlf.: 86 94 55 12
info@vejletrappen.dk

CVR: 27927327
Bank Reg: 7030 Konto: 2012821

Privatlivspolitik

Sitemap

Vi tilbyder

Vejledning & Tilbudsgivning
Opmåling & Design
Dansk produceret
Montage
Nøglefærdige trappeløsninger

Professionelle trappeløsninger
til private & erhverv