Kvartsvingstrappe

En kvartsvingstrappe er med sin flotte udformning den mest populære løsning herhjemme. Dertil kommer at den på grund af dens udformning kan designes til at matche arkitekturen i langt de fleste danske boliger. Kvartsvingstrappen har sit navn fra dens kvartcirkelformede forløb. Dette giver en glidende overgang mellem de lige trin og de kileformede trin omkring svinget, og bidrager derfor til en effektiv udnyttelse af boligens kvadratmeter. Kvartsvingstrappen kan svinge i bund, top eller midt – dog svinger trappen kun én gang i trappens gangforløb.

To typer kvartsvingstrappe

Vi tilbyder to forskellige typer af kvartsvingstrappe – begge med 90° graders sving. Forskellen mellem Type A og Type B er afstanden, inden trappen svinger 90° grader. Dette har også indflydelse på gelænderets placering. I de to typer, regnes første løb som det løb, der starter i underetagen. Vores kvartsvingstrappe fås også med repos.

  • Kvartsvingstrappe Type A drejer i sin fulde bredde. Dette betyder at trappen straks indleder med sit sving, og at der derfor ikke er gelænder på det nederste løb.
  • Kvartsvingstrappe Type B er kendetegnet ved et design, hvor det første løb fylder mere. Dette betyder at der er behov for et gelænder på både første og andet løb af trappen.
forskellige type kvartsvingstrappe

Skab dit eget udtryk

Størrelsen på din kvartsvingstrappe tilpasses efter forholdende og dine individuelle ønsker. Du vælger selv gelændertype, træsort og overfladebehandling, og skaber dermed dit eget unikke udtryk. Vi forstår, at hver enkelt kunde har unikke behov, både i forhold til design og praktiske løsninger. Vi står klar til at vejlede vores kunder i alle deres overvejelser. Kontakt os gerne med spørgsmål – vi er altid klar med råd og vejledning.

Kvartsvingstrappe med repos

Vi tilbyder også kvartsvingstrappe med repos. Reposen er placeret mellem trappens første og andet løb. Dette er yderligere et design, der gør det nemt at tilpasse trappen til dit hjem. Vi tilpasser størrelsen på trin og repos, så trappen kommer til at passe til rummets dimensioner og det visuelle udtryk i din bolig. Udover tilpasningen til flere typer hjem, byder reposen også på yderligere muligheder for udsmykning af hjemmet. Uanset om din bolig har behov for en trappe med repos af praktiske eller visuelle årsager, så kan vi skræddersy den helt rigtige løsning til dig.

En fleksibel løsning

Kvartspringstrappen er en både æstetisk og pragmatisk løsning. Udover trappens design, er den også fleksibel i sine mål. Kvartsvingstrappen er derfor et godt valg, hvis du er på udkig efter en trappe, der kan tilpasses lige præcis din boligs arkitektur. Desuden lader denne trappetype sig nemt implementere i boligens forskellige rum. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde et design, der passer til din bolig og stil. Vi er medlem af DTK, hvilket er din garanti for, at trapperne overholde alle de gældende kvalitetsparametre, samt tolerancekrav, som sikrer optimal gangkomfort.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?