SNEDKER TRAPPE

VejleTrappen står klar til at løse næsten enhver opgave inden for specialdesignet snedker trapper, skræddersyet nøjagtigt til dine ønsker. Fra inspiration og idéer til design og montering, og alt det praktiske herimellem. Vi lægger alle kræfter i at realisere dine trappedrømme.

Herunder har vi inddelt nogle af vores løsninger i fire kategorier. Kategorierne er til for at give dig et indtryk, men vi kan naturligvis løse langt flere opgaver. Hold dig ikke tilbage, men kontakt os om yderligere muligheder.

Hold musen hen over billederne for yderligere information.

SNEDKER TRAPPER

Snedker/kopitrappen er specielt tilpasset efter ønske og specifikt design. Det kan blandt andet være fordi man ønsker en trappe i en meget speciel stil, eller hvis man har behov for en kopi eller forlængelse af en eksisterende trappe.

KRUMNINGS
TRAPPE

Krumningstrappen er oftest en kvartsving- eller halvsvingstrappe med et åbent eller lukket hovedstykke. Trappen vælges ofte, hvis man ønsker en elegant og enkel trappe til helt klassiske og enkle hjem.

DESIGN
TRAPPE

Designtrappen er typisk en trappe i et meget enkelt og minimalistisk design. Trappen fungerer derfor ofte som et funktionelt møbeldesign/ en skulptur, og fremhæver stilen i hjemmet.

SPECIAL
TRAPPE

Specialtrappen kan være et mix af alle stilarterne. Kendetegnet er, at trappen er helt speciel og individuelt tilpasset kundens specifikke ønsker. Her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Altid klar på en udfordring

Uanset om du ønsker en klassisk krumningstrappe, snedker trappe eller en moderne designtrappe, har vi masser af idéer til, hvordan du kan få en unik løsning. Vi samarbejder gerne med byggefirmaer, arkitekter og ingeniører.

Hos VejleTrappen specialiserer vi os i skræddersyede løsninger. Det er din garanti for, at specielle ønsker og krav imødekommes. Dette gælder uanset om du har ønsker om helt særlige materialer, et unikt design eller speciel funktionalitet. Fra den mest dynamiske ergonomi til den specifikke æstetik, har vi en løsning til dig. Uanset hvor dine ambitioner ligger, så tror vi at vi kan hjælpe dig til tops – og videre endnu.

Har du brug for hjælp?

Det kan hurtigt blive en jungle når mulighederne er mange. Vi har dog garvede eksperter klar til at stå dig bi i processen. Måske er du selv professionel i feltet, og i det tilfælde ser vi frem til et godt samarbejde.

Hver dag oplever vi henvendelser af alle slags. Hvad end dit ønske er abstrakt eller specifikt, så vil vi naturligvis hjælpe dig til at finde en fornuftig indfrielse af din trappedrøm. Intet spørgsmål er for stort, småt, vildt eller vovet. Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?