Unikke trapper ud fra dine ønsker
1. november 2022

Hos VejleTrappen er vi specialister i at designe trapper efter vores kunders ønsker og behov. En trappe er nemlig ikke kun en praktisk genstand, der søger for, at man kan komme fra den ene etage til den anden. En trappe er i dag også et designmøbel, som gerne skal passes ind i boligens stil som en integreret del af den øvrige indretning.

Som en del af dette tager vi os god tid til at hjælpe vores kunder med at finde det look, som passer netop til dem og deres boligstil. Vi kigger blandt andet på, hvilken type gulv kunden har lagt/valgt, hvilken køkkenstil og hvilke møbler kunden har. I processen vurderer vi også om kunden har en enkel, klassisk eller f.eks. minimalistisk stil således, at trappen designes så den passer ind, men også bidrager til husets samlede funktion og værdi.

Masser af muligheder

På vores hjemmeside kan man under TRAPPEGALLERI lade sig inspirere af de mange muligheder og løsninger og finde netop den stil og design, som man ønsker.

Her kan man sortere på forskellige stil, design og udformning. En trappe kan dog godt have flere kategorier. F.eks er VT61 til dels en klassisk trappe, men i stedet for de klassiske balustre er trappen i stedet med glas, så den fremstår i et mere moderne og let design.

Tænkes ind i helheden

Selvom en trappemodel måske er enkel i looket, designer og producerer vi hver enkelt trappe efter det enkelte hjem. F.eks er modellerne VT8 og VT45 udført i samme design, blot med farven og håndlisten til forskel – men som det ses, giver det hver sit individuelle look og udformning.

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken farve, og hvilken type træsort man vælger. Typisk signalerer lyse trætrin nordisk elegance og tilfører lys og lethed, mens mørke trin signalerer eksklusivitet og lukker rummet lidt mere. Trappen skal understøtte idéen med det rum, hvor den skal være. Desuden skal der tages hensyn til den plads, der er i rummet. Ud fra dette vurderes det, om der f.eks. kan være et repos, eller om trappen er ens i trinene hele vejen op.

Alt sammen er overvejelser, vi gerne hjælper dig med, så din trappe tænkes ind i helheden og bliver et naturligt midtpunkt i din bolig. https://www.vejletrappen.dk/kontakt/