JLH Trapper bliver til VejleTrappen

VejleTrappen har overtaget aktiviteterne fra JLH Trapper A/S i Galten og har dermed rustet os til yderligere vækst. Samtidig har vi fået mulighed for endnu mere konkurrencedygtig produktion til gavn og glæde for kunder og samarbejdspartnere.

JLH Trappers grundlægger og tidligere ejer, Jens Lindegaard Hansen, er meget tilfreds med, at hans livsværk nu videreføres som en del af VejleTrappen.

– VejleTrappen er de helt rigtige til at videreføre vores aktiviteter. Ligesom JLH Trapper er de en gammel, veletableret virksomhed, som er kendt for kompetence og kvalitet. Ideen bag JLH Trapper har igennem alle årene været, at kunden kan få nøjagtig den trappe, han ønsker sig, i høj dansk kvalitet til fornuftige penge. Det er tydeligt, at VejleTrappen hviler på samme filosofi, værdier og traditioner som JLH, siger Jens Lindegaard Hansen.

De to virksomheders produktion er samlet i VejleTrappens fabrik, hvor der er foretaget omfattende investeringer i CNC-materiel fra tyske Homag. For hidtidige JLH-kunder åbner det også mulighed for mere konkurrencedygtige priser ved serieproduktion af ens trapper, ligesom de vil kunne gøre brug af VejleTrappens landsdækkende netværk af montører fra blandt andre Byggefirmaet Ove Jensen A/S.

Kontakt os for at høre nærmere om sortimentet af produkter fra JLH Trapper og VejleTrappen.

Jens Lindegaard Hansen, grundlægger af JLH Trapper, og Jesper Lundgaard Andersen

Velrenommeret for høj kvalitet

VejleTrappen er kendt over hele landet for at levere smukke trætrapper – og velrenommeret for høj kvalitet i både produkt og vejledning. Vores erfaring er en garanti for kvalitet, når du skal vælge ny trappe. Og vi kan både hjælpe med at finde den bedste og smukkeste løsning til dit byggeri, fremstille trappen og til sidst montere den. Det gælder, uanset om du ønsker din trætrappe udført i specialmaterialer, eller du ønsker levering i mere gængse trætyper, eksempelvis trapper i ask, bøg, eg, fyr eller mahogni. VejleTrappen tager ansvar for din personlige trappe gennem hele processen – trin for trin.

Besøg vores trappeudstilling på Rørhaven 3 i Vejle, hvor du kan lade dig inspirere af de mange muligheder. Kontakt os for aftale.

Kontakt

VejleTrappen A/S
Rørhaven 3, 7100 Vejle
Tlf.: 86 94 55 12
info@vejletrappen.dk

CVR: 27927327
Bank Reg: 7030 Konto: 2012821

Privatlivspolitik

Sitemap

Vi tilbyder

Vejledning & Tilbudsgivning
Opmåling & Design
Dansk produceret
Montage
Nøglefærdige trappeløsninger

Professionelle trappeløsninger
til private & erhverv