Designtrapper

Er du arkitekt? og er du på udkig efter noget helt specielt.? Så hjælper vi dig naturligvis gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig og din kunde. 

Det kan være svært at have styr på alle detaljerne i et byggeprojekt, derfor hjælper vi gerne lige fra projektering, hvor vi kan være behjælpelige med trappehulmål, gangkomfort, design og evt krav til fæstelse i vægge, bjælkelag og andet. 

Som medlem af DTK (Dansk trappekontrol) sørger vi for at trappen overholder de gældende regler. – Der er også nye krav til forureningsstoffer fra byggematerialer iht. BR18.

Mht. design hjælper vi med løsninger som er tilpasset kundens budget og trappedrømme. Vi leverer alt lige fra helt simple trapper, krumningstrapper, klassisk, specialtrapper, kopi trapper og designtrapper. – Alt efter opgavens omfang og ønsker, finder vi den bedste løsning.

Vi står naturligvis til rådighed mht. den nødvendige dokumentation og eventuelle spørgsmål.

Hos VejleTrappen sætter vi en ære i at designe, stilfulde, funktionelle kvalitetstrapper. Vi vælger derfor vore materialer med omhu. Produktionen ligger i Vejle og i der er kaffe på kanden hvis man skulle have lyst til at kigge forbi og se vores udstilling og produktion.

Kontakt

VejleTrappen A/S
Rørhaven 3, 7100 Vejle
Tlf.: 86 94 55 12
info@vejletrappen.dk

CVR: 27927327
Bank Reg: 7030 Konto: 2012821

Privatlivspolitik

Sitemap

Vi tilbyder

Vejledning & Tilbudsgivning
Opmåling & Design
Dansk produceret
Montage
Nøglefærdige trappeløsninger

Professionelle trappeløsninger
til private & erhverv